2011. augusztus 31., szerda

Mellékhatás

Kegyetlen fejfájással ébredni egy rémálomból hajnal 5kor - ez az amire mindig is vágytam. Már egy ideje, mióta újra házasságban élek, vega lettem, és stabil(abb) munkahelyet szereztem, nem volt ilyen, hogy gyilkosság miatt rendõrök üldözzenek, és felébredve a pulzusom 200. Azóta is fáj a fejem, és gyôzködöm magam, hogy csak egy álom volt, vagy a tegnap esti Wallander film mellékhatása, hiába. Algopiroska nem segített, ki segíthetne? Hajnali zenehallgatás, relax, egyebek kúrálnak. (ha a stressz mellékhatása fogyás, ám legyen)

Ma volt két teszterem búcsú kávéja (farewell party). Azt hiszem a saját lelkiismeretünkön segít, ha részt veszünk rajta, és látjuk, nem haragszanak ránk azért, mert elfogyott a munka. Végülis sikeres projekt, jól mutat a CV-ben, az meg csak a rabszolgalét (subcontractorság) mellékhatása, hogy idõnként menni kell.

2 megjegyzés:

satobbi írta...

Ezt akarom, hogy lásd:

http://www.youtube.com/watch?v=qPOowWQjMJE

Névtelen írta...

A stressz mellekhatasa fogyas? Ebredj mar fel!!! Es legyel kovetkezetes!
Par bloggal korabban irtad: "Nem eszek sokat, most stressz van, és nem kívánom sem a reggelit, sem az ebédet, hanem a vacsorát, azt kétszer is. Valami fene bújt belém, amitől néha kihagy az agyam, talán mondtam már, meg az ösztönös énem olyan dolgokat etet, amit a tudatos énem nem enne meg. Subway szendvicset, pizzát, kólát, de nem a zérósat, hanem a cukorsat, mert az egészségesebb. Utólag hiába számolom a kalóriát, ha már lecsúszott, most azon kesergem, hogy a dupla subi miatt nem ehetek (második) vacsorát, pedig éhes lennék, helyette kénytelen vagyok nassolni."

Most meg a stressz mellekhatasa fogyas, aha.

Tudod a stresszt mindenki maskeppen vezeti le:
- van, aki cigerettazik,
- van, aki nem eszik, nem is nassol (o fogy, korosan)
- van, aki zabal (o nem fogy, hanem hizik)
Es meg lehetne folytatni.

Javaslat:
- egyel keveset
- ne egyel, igyal cukrosat, tul sok szenhidratot
- mozogj hetente 2x 1-2 orat (futas, aerob mozgas)
- ezt tartsd be min. 1 honapig
Utana merd meg magad, es tadam, fogytal.