2011. szeptember 1., csütörtök

Dupla szivárvány

Ma beiratkoztunk a finn vizsgára. Ha már tanultam 13 évet ezt a varangy nyelvet (jó lesz a vogon űrhajóra), koronázzuk meg egy papírral, mielőtt vége a világnak. Mögöttem egy fazon kérdi, ez az állampolgársági finn vizsga sora? Mondom ez a finn vizsga sora, de magánügy, ki mire használja a papírt. Nekem korona lesz, na.

Reggek köd volt, este meg dupla szivárvány. Kérdi a gyerek, mi a köd? Mondom az, amiben nem lehet messze látni. Akkor hozzunk messzelátót. Jó. Hozzunk.

dupla

Balanszírozok még mindig, ma épp csak kerülgetett az infarktus, szerencsére az anyagiak és az égiek is örülnek. Na ja, örömükben csapkodnak a villámok. A mellkasi fájdalom igazán nem kellene. Ráadásul kb egy hete a munkahely bejáratánál távozott egy nsn-es kollega. Hiába helikopter, mentő, tűzoltó, már nem lehetett megmenteni. Nem volt nála törölköző. 42-t már betöltötte.

Tegnap éjjel valaki kiolvasta a blogom. 200 oldalletöltés két és fél óra alatt, innen Finnországból. Remélem talált benne valami hasznosat.

10 fok van. Ma kezdődött az iskola a fiaimnak, meg a nagylányomnak. Hajrá. Talán leszek még.

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Nagyon szép a szivárvány. Köszi, hogy megosztottad velünk. Én egyszer láttam ilyet, de sajnos nem volt nálam fényképezőgép.

Negra írta...

...lehet, hogy a névtelened lett jobban kíváncsi rád, és a kezdetektől át akarja venni az életed.
Szereztél egy új "barátot", még ha kukacoskodó is! :D