2011. szeptember 8., csütörtök

Éhes

A nap kérdése: mért érzem magam folyton éhesnek? Úgy tûnik, mintha a szokásosnál/kelleténél többet ennék, mégis éhes maradok. Nem esik jól szinte semmi, mégis kell egyek.

4 megjegyzés:

martinelli írta...

Ismerem az érzést :(

Betond írta...

... a legjelentõsebb intracelluláris (sejten belüli) anorganikus só és különösen fontos szerepet játszik a vér viszkozitásában, a vörösvértestek, a szövetek, az agy-, ideg- és izomsejtek mûködésében. A káliumhiány a szervek kifáradásához vezet, ami lelki zavarokkal, nyomott, levert hangulattal, ijedõsséggel, szomorúsággal és emlékezeti gyengeséggel járhat együtt. Pszichoszomatikus zavarok, mint fejfájás, alvási problémák, idegi eredetû hasmenés, vitalitás és belsõ hajtóerõ hiánya, ingerlékenység, kimerültség, koncentrációs nehézségek, testi gyengeség, levertség jellemzi. Tipikus hiányjel a közvetlen evés után jelentkezõ éhségérzet.

... alkalmazható idegesség, depressziís állapotok, kimerültség, melankólia, hisztéria, ideges álmatlanság, szellemi tevékenységekkel szembeni ellenérzés, emlkékezeti gyengeség, izomgyengeség, kereszttáji fájdalmak, szívdobogással jelentkezõ félelemérzet esetén... erõtlenség, gyengeség meglétekor, kellemetlen szagú váladékozással járó üszkösödésekben.

5-ös, D6 potencia.

Negra írta...

Homeopátiával a farkaséhség ellen?!
Mi ez a szer?
IDE VELE, közkincsé!
Pár hete rájöttem, hogy itt-ott "növök", hétfőn meg tök véletlenül mérlegre álltam és kaptam egy kisebbfajta infarktust, mert március óta hipp-hopp 7 kiló felugrott.
Ezért szorít a farmer!
És mióta rájöttem erre a döbbenetre, azóta farkaséhségem van.
TUDOM? hogy nem szabad, de csakis szaftos, kalóriadús, édes, tocsogós cuccok lebegnek a szemem előtt, villóznak az agyamban, és megpusztulok, annyira éhes vagyok...
Tudom, ez az agy játéka...
De ha van ellenszered, plíííííz!!!!

Névtelen írta...

Hehe, egy jó karaj hiányzik a hasadnak, hiába tömködöd tele tésztával, azt nem tudod becsapni ;-P