2011. szeptember 22., csütörtök

Törzsdöntés

A pingpongban nem is a játék maga, meg az ugrálás az, ami megizzaszt, hanem az a rengeteg hajlongás a labdáért. Ha jobban belegondoltok, minden egyes elrontott ütés egy törzsdöntéssel, vagy inkább bokaérintéssel egyenértékű. Tornaórán csináltunk belőle mondjuk 4o-et. Egy 2 órás pingpong játék, talán hívhatnám edzésnek? alatt 5oo. Ha nem több. Ebben lehet aztán fogyni!

Folyománya: a béna játékosok jobban megizzadnak és többet fogynak. Mert a profi játékos könnyebben visszaüti a labdát, kevesebbet esik a labda a földre. Meg nekik a nézők is visszadobálják. A béna játékos meg ugrálhat át percenként a "kerítésen", tudjátok, az a térdig érő reklámtábla, ami az asztalokat elválasztja, és azt hivatott szolgálni, hogy a labda ne menjen a szomszédba. A béna játékosnak ezen átugrálva kell visszaszerezni az elütögetett labdát, az kb 12o kerítésugás, ami uszkve 24o lábemeléssel felér.

Azt hiszem, nem célom profi játékossá válni, legalábbis nem addig, amíg le nem adtam azt a 25 kilót (inkább 27, mint az ÁFA).

Nincsenek megjegyzések: