2011. november 18., péntek

Babaúszás

Az egész babaúszásban, vagy családi úszásban az a legjobb, mikor vége, és amíg a család szaunázik és öltözik, apuka elnyúlik a jakuzziban. Mert ha már uszodán belül vagyok, és nem kell sietni, lustulok egy kicsit. Hiányzik a fürdõkád. De még így is, oroszok, feketék, kínaiak és finnsvédek társaságában is lehet kicsit lubickolni.

Aztán láttam, mi a legjobb munkakör: az öltözõ, szauna, zuhanyzó között, ahol a férfinép elzártan, falak mögött meztelenkedik, jött egy gumicsizmás néni, és hideg vizet locsolt a férfiak lábára. A padlót mosta, de annyira sûrû volt ott a négyzetméterre esõ hímtag, hogy nem volt hova elugrálni, a néni fogta a locsolóját, és huss, forgolódott ott a meztelen férfiak között. A néni volt vagy 20-25 éves. Vajon kap-e nehézségi pótlékot, vagy levonják-e a bérébõl a látványpótlékot?

Mivel Finnország teljesen koedukált ország, lehet bácsiból óvónéni, lehet nénibõl katona, lehet két néninek vagy két bácsinak családja és gyereke, nem lenne meglepõ az uszodában egy férfi takarítónõ, aki úgy forgatja a locsoloját gumicsizmában a nõi öltözõben, ahogy ott ma tette a néni. Gondolom nem akadna ki rajta senki. Ebben az országban mindent lehet.

Hát azért az ember ott az uszodában visszasírja a fügefalevelet, legalábbis ha én vagyok az.

6 megjegyzés:

Negra írta...

Háááát, ezen szétröhögtem magam!
Mókás, NEKEM, mert belegondoltam, hogy a pasik milyen zavarba lehetnek, mikör megjelenik a huszonéves bombázó... :D
...viszont visszafele nem lenne olyan mókás! :P

Betond írta...

Hehe, bombázó gumicsizmában, gumikesztyûben, takarító egyenruhában, slaggal a kezében...

csepelke írta...

Én nem jönnék zavarba, számomra egy gumicsizmás nő, ha bombázó is nem adekvát inger :)

kövi sára írta...

@ csepelke: hány inger?

Negra írta...

Milyen kényes ízlésetek van fiúk! :D :D

Vera Linn írta...

:))