2011. december 13., kedd

Subway csalódás

Ma megint subway szendvicset hoztam haza vacsorára, szereti a család a friss kenyérben friss salátát. Rádásul itt a finneknél kapni vega fasirtot bele, ami megfelelõ töltelék, egyébként lehetne kapni vega lájtosat is, mindenféle töltelék nélkül, csak salátákkal.

Már másodszor éreztük úgy, hogy ez a vega fasirt nem kóser, mintha hús, csirkemell és mócsing lenne benne. Azonnal beszüntettük az ilyen fogyasztását, a vegepihvit (vega fasirt) fekete listára tettük, amíg a Subway hivatalosan nem igazolja a vega szendvics tartalmát. Nagy nagy csalódás, vagy nagy nagy spórolásos átverés, mindenesetre amilyen nagyon szerettük õket, most annyira nagyon útáljuk.

---

Aztán elmentem integetni Sír Paul McCartney-nak, aki fél kilenckor kezdett énekelni, és 11-ig bírta. Mikor kijött öreg, fáradt fejjel, piros fürdõköpenyben mosolyogva és integetve a melósoknak, látszott rajta, hogy öreg motoros. Nemhiába volt drága a belépõ, jól kitett magáért. Kintrõl is jól hallottuk a zenét, 6 vagy 7 számot adott ráadásnak, a végén a Yesterday-jel.

Na a fizikai munka az jó volt, abban nem csalódtam.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali,
ha megnézed a táblázatot elvileg "soveltuu kasvissyöjille". Kérdés ugye, hogy mennyire dolgoznak "tisztán", de szerintem nem kozkáztatnak, elég sokan vegetáriánusok, tetemes vásárlóréteget veszítenének, ha kiderülne valami...
R.

Névtelen írta...

Heh, lemaradt: http://www.subway.fi/files/pdf/SUBWAY_allergeenit_FI.pdf

Névtelen írta...

Kössz R, Rilli helpfúl. De ha csalnak vele, az itt nem derül ki. Dobtam nekik egy ITSM tiketet, hagy baszakodjanak rajta.

Betond írta...

Na azért korrektek voltak, a bejelentett panaszra azonnal jött az online válasz, leírták a vega szelet tartalmát. A recept szerint nem kellene lennie benne húsnak. Hááát, akkor nem tudom mi volt az a hús-szerû adalék.

Talán a kukoricával együtt ledarált patkány. Bár John Spartan óta tudjuk, hogy a patkányhamburger, messze veri a tablettás Pizzahut-ot.

Betond írta...

Spartan link lemaradt: http://www.port.hu/a_pusztito_demolition_man/pls/fi/films.film_page?i_film_id=4961&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_topic_id=2

LJ írta...

No, nem kotekedni, de: Subway kaja != fogyokura. :)