2012. november 6., kedd

Csendes

Csendesen havazik, de mire a földre ér elolvad. A szembeház teteje fehér, a bokrok, és foltokban már a fû is - otthonról nyomom, reggel itthon ragadtam. Próbálom megérteni a pénzügyi fogalmakat: sell in, sell through, TPP - másfél órája megy az adás, de nehezen fogom miért jobb a sales adjustment mint a marketing és az opex.


Tegnap bementem az autószerelõhoz idõpontot kérni, feltenni a téli gumikat. Este szólt az idõjárásjelentés, hogy ma havazni fog, erre még este késõn, mikor a randiról hazaértünk, kicseréltem magam, hogy ha az asszony hajt a reptérre, nehogy elakadjon. Bár kicserélhetném magam, mondjuk a has-részt egy kisebbre.

El akartam vinni a családot, hogy megünnepeljük hogy hazamennek a házassági évfrodulónkat, de a szülõk és a gyerek nem akartak jönni, készültek, pakoltak. Jobb is, hogy csak ketten voltunk, ott, ahol meg kellett volna ismerkednünk (R* mindkettõnkek azt javasolta, hogy oda járjunk ismerkedni), s a 2 szelet tortáért, 1 kapucsinóért és egy glögiért 32 eurót fizettem. Ennyibõl meg is vacsorázhattunk volna (a Kotipizzában akár az egész család is).

Aztán hazajöttünk a Stockmannból, kicseréltem a kerekeket, elmentem felpumpálni, feltöltöttem az ablakmosót, aludtunk, elmentek, gyerek az oviban, havazik, dolgozok/tanulok, fõzök, ilyenek. Olyan üres minden.

Nincsenek megjegyzések: