2012. december 17., hétfő

Folytatódik

Budapesten erõs köd, Helsinkiben erõs havazás, azért hazaértem. Az egész múlt hét végig egy nagy ünneplés volt, ráadásul a taxim is egy meghívóval várt: ma este zumba-születésnapi bulim lesz, a kollegák meg a párom szervezik.

Ez a zumba-szülinapi buli dolog annyira durva, blõd ötlet, hogy tetszik. Majd ugrálunk, ahogy tudunk. Remélem a tanárnéni nem röhögi halomra mágát tõlünk. Mert ilyen szülinapokat (sport-szülinap) a 6-8 éves gyerekeknek szoktak ott szervezni. Vajon kapok tortát?

---

A gyereknek hoztam egy rakás Kubu italt. A reklámja annyira tetszett neki, hogy azt hitte, finom lesz. Megkóstolta, nem ízlik neki. Azt mondta: a reklámban finomabb volt.

---

Megnéztem a fiam fellépését, eszméletlen, hogy tud táncolni. Most azt mondta, hogy abba akarja hagyni. Próbáltam rábeszélni, hogy folytassa, de késõn vannak a próbák, sokára ér haza, és tanulnia kell. Erre mit mondjak?

---

Mindenki lázasan készül dec 21-re. Most hallottam, hogy az Europe zenekar ezen a napon ad koncertet az egyik helsinki étteremben. Tudjátok, õk játsszák a Final Countdown c. számot (végsõ visszaszámolás).

Már kezdem azt hinni, hogy a földi szenvedésünk dec 22-én ugyanúgy folytatódik, mint elõtte, csak az már egy új világ lesz, ha ez a mostani pénteken véget ér.

3 megjegyzés:

LJ írta...

kollegák = baratok

De sebaj...

Betond írta...

Mi az, te is benne vagy?

LJ írta...

En neeeem aaaa ...







Franc, lebuktam. :(