2013. január 1., kedd

Újévi hebehurgya

Tegnap a fényevésrõl belsõ hangról beszélgettem valakivel. Hogy azért nem eszünk húst,  mert az állatok sikítása, halálfélelme benne marad a vérükben, és ez a hang elnyomja a belsõ hangot a forrás csobogását, pedig a fentiek azon keresztül üzenik meg, hogy mikor kell a törülközõ a nyakunkba. És nem lenne jó lemaradni. És a héten felismertem (ehhez nagyban hozzájárult Steiner Rudi könyve), hogy azért nem tanácsos alkoholt és más drogokat fogyasztani, mert attól az ember fejében megjelennek a tanácsadók, akik mindenféle hangokon szólnak hozzánk (megsúgják pl egy megoldatlan rejtély megoldását, vagy segítenek a költõnek és a zeneszerzõnek nagyot alkotni - aka hallucináció), és ez az idegen hang ugyanúgy elnyomja a belsõ hangot.

Aztán hirtelen az egész felépített világrendemet felborította, mondhatni kipukkantotta a buborékomat, amit válaszul mondott, hogy ha fehér cukrot eszek, vagy gyümölcsöt, az megerjed a hasamban, alkohol lesz belõle, és ugyanúgy megjelennek a démonok.

Azt hiszem át kell térnem a fényevésre a gyorsabb reinkarnáció érdekében.

1 megjegyzés:

Kata írta...

Ez a barna cukorra is igaz? És a xilitre? Vagy a sztivia alapú édesítőkre?
A gyümölcsöt pedig nem közvetlenül étkezés után kell enni, hanem előtte vagy inkább két étkezés között pl uzsonnára, és akkor nincs ami megakadályozza a tovabbhaladasban, nem áll, tehát nem erjed.