2014. augusztus 20., szerda

Hatos

Elkezdtem intézni a válás magyarítását. Nem semmi utánajárás: bírósági végzés, igazolás a jogerõre lépésrõl, EU igazolás, aztán még Apostille, ami igazolja, hogy aki a fentieket kiadta, az jogosult a fentieket kiadni, aztán irány a nagykövetség. Ami ma zárva, mert õk mind a két ország állami ünnepeit megtartják.

Nekem munkanap lenne, de péntek óta beteg, szóval itthon, izzadok, fáj a torkom, idõnként a hideg ráz. Nem tudok nyelni, se köhögni, el nem tudom képzelni, mi fáj ennyire a torkomban. Mintha már nem a torok lenne, hanem a nyálkahártya nélküli nyers hús, savanyúra, hidegre, melegre egyformán érzékeny, az enyhe méz és a langyos víz még oké neki. Lehet, hogy torokrák?

Ezért a munkát, és a gyerekemmel való találkozást is le kellett mondani. Ma már a másodikat, a vasárnapi is elmaradt. Szegény lányom, és szegény én, hogy még azt a rohadt heti egyszer két órát is elbetegeskedem. Persze, nem akarom megfertõzni, ellenségemnek se kívánok ilyen fájdalmakat.

Annyira izzadok éjjelente, hogy 5x cserélek ruhát és ágynemût, és közben 3x fürdök le. Kb 1-1.5 órákat tudok aludni egyben, és arra ébredek, hogy az ágy medence.

A gyengeségrõl nem is beszélve.

A szar idõrõl se.

4 megjegyzés:

Soderlulu írta...

Kedves Betond, újra aktív vagyok, a blogom megint költözött, ha érdekel,http://soderlulu.blogspot.hu/ Diluent Lily vagyok! :)

Névtelen írta...

Kösz, B

m.e. írta...

Hát jobbulást, nó!

Betond! Tán Te volnál a kedves, mindennapi vendég énnálam? :) Csak úgy kérdem, mert hát csodálom a lelkesedést :)

Unknown írta...

jaj Botond el ne kezdd már megint! :) nincs rákod, nem is tudod miaz!:) valamit "nem bírsz lenyelni" talán? vagy csak megfáztál....:) mielőbbi jobbulást :)