2014. október 9., csütörtök

Ki kell találni valamit

Persze érett már ez a fordulat, most mégis nehéz, ki kell találni valami más pótcselekvést, mert nem mehetek ki óránként. Talán rászokom a kólára, vagy ki kellene menni egy nagyot sétálni a frissre, most épp nem esik, vagy elszaladni egyet vásárolni, csak, hogy a lelkemnek örömet szerezzek.

Azt mondják ma olcsó a repjegy, vásárolok egy párat a jövõ évre.

Reggel megcsináltattam a PM vizsgálatot, jövõ héten megyek aludni, aztán a dietetikushoz, és keresek valami bõrgyógyászt, mert viszket a talpam alatt a föld. Mehetnékem van. Új ember szeretnék lenni.

Éjjel megint kettõig hallgattam templomi énekeket. Mindenféle egyházból. Végül a RK-féle altatott el Mormon templomi kórus elõadásban.


Kezdek meghülyülni. Azt hiszem holnap inkább elmegyek melegebb országba.

Azt mondja a sci akkor aggódunk mikor káosz van, mikor a biztos pontokat kiütik alólunk vagy amikor elkezdenek mozogni. Új célok, próbálok rájuk koncentrálni, de csak koncertig jutok.

Ki kell ütni, újra kell éleszteni. A beteg még menthetõ?

---
Aggódom az egyik bloggertárs miatt. Mással is megtörténhet. Vannak, akik abszolút nem fontos dolgokon tudnak lovagolni, a fontos dolgokat észre sem veszik. Azt, hogy az ország élhetetlen, hogy kihasználják, hogy hangosan kiabálja a hajrá fradit, mikor épp a feje fölött pottyan a zongora... Fel kellene nézni és észre kellene már venni az összefüggéseket.

Kurva tévé, kurva média, kurva internet. Mennyivel jobb lenne süketnek és vaknak lenni egyidõben. Ja, akkor nem hallanám a videót. De jobban tudnék befelé nézni és befelé hallgatni.

Nincsenek megjegyzések: