2015. június 2., kedd

18 plussz

Úgy néz ki nyár van itt is. Minden zöld, és nap közben felmegy 17-18 fokra, lassan elkezdhetek kerékpározni kesztyû nélkül is. Csak az a gond, hogy messze van, és rengeteg idõ a dombos erdõn keresztül, és megtámadhatnak közben a futó nõk medvék. De lefogynék. Most, hogy véglegesen abbahagytam a dohányzást, figyelhetnék a kondimra meg a fogyásra.

Na ja. Aztán kiszálltam a repülõbõl, az elsõ utam a reptéri 24 órás boltba vitt, venni egy dobozzal. Nem bírom a feszültséget. Minden feszültséget számûzni kellene.

Hiába a meleg, ha még csak most ültettül el a borsót, és ha még csak most kezd virágozni az udvarban a cseresznyefa. Otthon már megérett az eper, és a saját ültetésû meggyfáról ehettem.

Itt a nyár, ami azt jelenti, hogy egyre nehezebb bent maradni és munkára gondolni a légkondicionált irodában, mikor kint lennék a tengerparton, úszhatnék a 12 fokos vízben. És ha nyár, akkor mindjárt itt az õsz, és a tél, és az hosszú lesz. Utazni kéne, de elfogyott a keret. A pénz. Ès ha nincs pénz, nõ a stressz, és jön a cigaretta, meg a túlevés, és még kevésbé tudom rávenni magam a kerékpározásra. Kinevetnének ugyanis, né, ott biciklizik az elefánt. Vagy medve.

Nincsenek megjegyzések: