2016. március 2., szerda

Oszkár

Azt írja, hogy "megnyerte az oszkárt". Szerintem nyert egy oszkárt. Nem úgy van, hogy van több kategória, minden kategóriában neveznek filmeket, és kategóriánként hirdetnek nyertest? Akkor hogy nyerheti meg valaki az oszkárt? Ez feltételezné, hogy csak egy oszkár van, ami elnyerhető. Nem helyes. Nem lehet kisajátítani, lám valami Kaprió is kapott belőle. Olyan mint a megosztott Nóbel.

Nem értem, a zsidóellenesek is hogy tudnak örvendezni egy kis magyar sikernek. Megosztó művészetet hirtelen divat lett szerezni, lám a miniszterelnökötök is sajátjának érzi. Fúj. Nem a filmre, azt nem láttam, de aminek ekkora feneket kerítenek, nem igen akarom megnézni, mint ahogy a Sorstalanságot sem olvastam. Lehet bunkó vagyok, de ez az én választásom. Azért mert valamire plecsnit ütnek nem teszi sem jobbá sem kívánatossá. Sőt... gondoljatok a tetovált mellekre, vagy a pírszinges akjakra.

Majd ha a haverok is azt mondják, hogy látták, és van olyan, mint a Battlestar Galactica, akkor megnézem. Mint a Magyar Narancsot (Tanú). (A Tisztogatás is jobb volt könyvben mint filmen.) De egyelőre nem lelkendezett róla senki...

Nincsenek megjegyzések: