2016. november 18., péntek

Vissza a paradicsomba... avagy Hawking is ijesztget

Ma Stephen Hawkingról, a tolószékes fizikusról olvastam egy cikket, aki 74 éves korában is még jó kerekeknek és hangszintetizátornak örvend, viszont elég kárörvendõ lett, baljós árnyakat festett fel az idõ rövid horizontjára nekünk, vagy az utódainknak. Az oxfordi egyetemen arról beszélt a szintetizátora, hogy a Föld megállíthatatlanul pusztul, hogy 1000 éven belül kihalunk, hacsak nem találjuk ki valami módját a csillagközi utazásnak.

Ugye mondom, hogy a Vogonok nem kitalációk, és hogy minden, amit Daniken vagy LRH megírt, az mind igaz, és hogy a MIB dokumentumfilm? Ezek szerint a Battlestar Galaktika is az. Az arról szól, hogy az embereknek el kell hagyni az eredeti bolygójukat, és keresni kell egy másikat. Nem emlékszem miért, talán azért, mert olyan robotokat fejlesztettek ki, akik tudatra ébredve rájuk támadtak (bár milyen az a robot vagy értelmes lény, aki nem a szeretet elvén, és a tedd mással azt, amit másoktól is elvársz a te irányodba elvén mûködik - vagy lehet, hogy csak én vagyok naív - de lám a csillagok háborúja világában is jól megvannak egymás mellett mindenféle értelmes lények).

Szóval a "költözzünk másik bolygóra" program, amin a google meg a virgin dolgozik, talán egyszer valóra válik.

Jutott eszembe a biblia, a paradicsomból való kiûzetés is. Lehet, hogy azért kellett Ádámnak és Évának elhagyni a meleg paradicsomot, mert nem csak megkóstolták, de fel is zabálták az édenkert összes almáját, kiirtották a fákat (tudniillik a levelek miatt, kellett a ruhához), és élhetetlenné tették azt, s kellett keressenek egy másik bolygót, erre ni, most itt vagyunk, átjöttünk a hajóval, hoztunk magunkkal minden állatból egy párat, vagy DNS mintát, ahogy tetszik, és itt kezdtünk új életet, hogy szaporodjunk, hogy gyarapodjunk, és rendbehozzuk azt, amit az eredendõ bûnnél elcsesztünk, aztán majd egyszer hazamehessünk a Paradicsom nevû bolygóra, vissza istenhez. És nem vagyunk egyedül, megfigyelnek bennünket, kívülrõl segítenek, ha eltévedünk, megigazítanak bennünket (lásd a bibliát, a jelenések könyvét például), nem véletlen, hogy egyre többen észlelnek a Föld légkörében féreglyukakat (chemtrail), és közöttünk gyíkembereket. Az egész arra megy ki, a Brexit, meg Putyin, Orbán, és most az új amcsi elnök is, hogy felkészítsék az emberiséget, és kiválasszák azt a néhány szerencsés "géndonort", aki majd visszaviszi a tudást a paradicsomba. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legnagyobb agyat, Hawkingét is azért tartják életben, mert ott majd új testet kap, új hardverbe töltik a programját... Biztos vagyok benne, hogy Orbán tud valamit, ezért épít mindenhová ûrhajó leszálló pályának és gladiátorversenyekre alkalmas stadionokat, meg vonatot a Pilisbe, a föld szívcsakrája köré. Õk már tudják, hogy az egészség, meg az oktatás nem fontos, talán tudják is már, milyen idõpontot jelölt ki nekünk a vén fehérszakállú projektmenedzser, a legfõbb építõmester (mérnök, konstruktõr).

Most egy kicsit le kell tennem, hívnak az asztali telefonon megint, ismeretlen szám, talán a repjegyemet akarják átadni, (mint az 5. elemben a Flinston Paradise-ra annak a Jack Bauer forma taxisofõrnek, meg a csinos, mondhatni isteni utasának, aki végül a szerelme lesz.)

Gyerekek, mindig is mondtam, hogy a filmek dokumentumfilmek, nem kitalációk.

Nincsenek megjegyzések: