2017. május 7., vasárnap

Mérgemben elmentem nyaralni


Tavaly ilyenkor azt mondtam összeszorítom a fogaim, meg a lábam, megfeszítem magam, és visszafizetem az adósságaim, ami többnyire hitelkártyát jelent. Aztán fogorvoshoz kellett menni, meg megérkezett az adóbevallás, valamit rosszul számoltak, és rengeteget kellett fizetni. Azért próbáltam spórolni, de csak nem sikerült visszafizetni mindent. Eddig bírtam, a hitel ugyanott áll. Közben megjavíttattam a kocsit, és ha halványan is, de látszik az alagút a fény végén. Most azt mondtam, hogy nem várhatok addig, amíg elfogy minden hitelem, mert olyan talán soha sem lesz (lásd 35 éves lakáshitel). Egy életem van, most kell élni. Erre gyorsan venni akartam repjegyet - haza, hogy megnézzem a szeretteim, de oda a finnek felvásároltak mindent, felverték az árakat, olcsóbb volt elmenni messzire. Dühömben megint utaztam. :)


Elmentem nyaralni, jó volt. Teljesen elvarázsoltak a részletek, meg a szivárvány minden színében pompázó ablakok, de inkább a meleg színek. Na meg a 22 fokos hőmérséklet. Hát igen, a reptérre menet még takarítottam az autóról a havat reggel, április 30-án.











Most nem panaszkodok, mert nem hogy feltöltődtem, túl is csordultam élményekkel. Most nálunk is tavaszodik, sütött a nap.

Egyébként nem csak ott jártam, ha már lúd legyen kövér, hazafelé beugrottam ide is:








Nincsenek megjegyzések: