2017. szeptember 13., szerda

Csinálj infoterméket

Vesézzük ki ezt a "gazdagodj meg gyorsan és szerezz passzív jövedelmet 40 éves korodra" ígéretet.

Ehhez nem kell semmit csinálnod, mint kitalálni egy terméket, azon a területen, amit értesz, vagy amit a legkevésbé utálsz, járj utána valami érdekesnek, valami olyannak, ami hasznos tudás azoknak, akiknek ezt el akarod adni, amiért hajlandók is fizetni (tipp: a kereső optimalizálás a legjobb, akinek a "keresõoptimalizálás" kifejezésre a legfelső találatot adja a googli, az csinálja a legjobban :D ), aztán készítsd el az infóterméket, ha nem tudod hogyan, vedd meg a 14 oldalas infóterméket, aminek a címe "az infótermék elkészítése", ami nem más mint ebook vagy online video tanfolyam, s amiben elmesélik, hogy adj címet, írd meg a tartalmat, vagy másold le vagy fordítsd le valaki másét, s aztán a legfontosabb, de tényleg a leges legfontosabb, készítsd el az infoterméked oldalát, hogy rá lehessen találni, ha valaki rákeres, tegyél fel rá egy hírlevelet, amire fel lehet iratkozni, egy webshopot, hogy ki lehessen fizetni, a biztonság kedvéért egy "adományozz" gombot is, ha valaki annyira beléd zúg (vagy ha anya rád talál és megesik rajtad a szíve), még pénzt is tudjon utalni, hogy éhen ne halj - ezt nevezem tarhálásnak - meg aztán optimalizáld a keresődet, hogy bárki, aki beírja, hogy "hortobágyi húsos szalonna", rátaláljon a fodros agykockádra.

Érted? A lényeg nem az infótermék, hanem az, hogy azt, amit 2 éjjel összecsaptál, el tudd adni, mert a nagy számoknak törvénye van, elég, ha belógatod a kukacod, máris harapni fognak rá a cápák, a pénzügyi lefektetők.

A fentieknél használhatóbb ötletekért persze még többet kell fizetni. De ha követed a forrást, és a forrás forrását, megvilágosodhatsz ingyen is. Hülyék mindig lesznek, és betegek is, akik hajlandóak lesznek fizetni azért, hogy tovább élhessenek. (potenciális beteg fizet a biztosítónak, a biztosító fizet a kutatásért és az orvoslásért, a kórház fizet a kutatónak, meg az orvosnak a biztosító vagy más emberek pénzéből, a kórház fizet a gyártónak, aki orvosi műszereket ad el, és fizet a dolgozónak az idejéért, amit a tudása megszerzésére áldozott azon az egyetemen, amit ő saját maga vagy más emberek pénzéből tart fenn az, aki beszedi az adókat, és azért az időért is, amit az életéből azért feláldozott, hogy azt a terméket a máshol megszerzett tudásával létrehozott.

Ha nem tűnt volna fel, az egészben az idő a lényeg, és az idő jelen tudásunk szerint véges, és előbb utóbb elfogy, és nem mindegy, hogy addig mi történik, mire koncentrálunk, passzív jövedelem építésre vagy infótermék csinálásra, vagy gyerekcsinálásra. Ezt is csak egy bizonyos életkorig lehet.

Az meg egyedi preferenciák kérdése, hogy az ember a temérdek idejével hogy gazdálkodik, a facebookon veri el, vagy az ágyban, vagy a fürdőkádban, vagy körbe utazva a Földet utazva, vagy a ház körül kutyát sétáltatva.

Ha jobban belegondolok, az alvásra meg az uszodára fordított időért cserébe azt remélem, hogy több időt kapok majd itt a földön (az egészség a közvetítő anyag), vagy jobb lehetőségeket leélni a még hátralevőt (pl derékfájás nélkül boldogabban, vagy izmosan ... ezt inkább nem részletezem, az eddigi stratégia eddig nulla eredményt hozott).

Csinálj infóterméket, ha nincs jobb dolgod, legyél gazdag papi vagy gazdag mami, gazdagodj meg, és hívj meg egy sörre, add nekem a megszerzett pénzt, hogy elmondjam, mi az élet, a világ, meg minden értelme.

Nincsenek megjegyzések: