tag:blogger.com,1999:blog-31195794.post5750271714930790047..comments2024-03-24T18:13:43.595+02:00Comments on Betond blogja: Szusi zabkásábólBetondhttp://www.blogger.com/profile/10097837833621963407noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-31195794.post-51490759587457916562016-04-14T13:35:52.006+03:002016-04-14T13:35:52.006+03:00Kedves Betond! A blogja egyik szövegének nyomtatot...Kedves Betond! A blogja egyik szövegének nyomtatott formátumú közléséhez kértem engedélyt, nem válaszolt. Legyen kedves nézze meg a betond@betond.hu e-mail címet. Köszönöm!<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31195794.post-68129242978605052592016-04-09T00:31:42.817+03:002016-04-09T00:31:42.817+03:00Nem ertelek igazan, hogy mi a gondod a zabkasaval,...Nem ertelek igazan, hogy mi a gondod a zabkasaval, en pl nagyon szeretem. Ha az allaga zavar, csinald meg zabpehelybol, talan ismered, az az angol porridge. Neha szoktam tenni hozza szilvalekvart, befottet, vagy rumban eltett ribizlit... De egyszeruen nyirfacukorral, vagy mezzel is jo. Massal meg nem probaltam, de en tenyleg kifejezetten szeretem...Timihttps://www.blogger.com/profile/11170075309498176610noreply@blogger.com