2007. szeptember 15., szombat

Én? Médiasztárnak? Nem vagyok Barbie...

Felhívott ma egy kedves hang, hogy köszönik a jelentkezést, meghívnak egy tájékoztatóra, ami után lesz a szereplőválogatás, és alkalmam lesz elbeszélgetni médiás hírességekkel. Visszakérdezek, hogy találtak meg engem? Hát tegnap megkapták a telefonszámom, és most lesz alkalmam az Andrássy út 12-ben bemutatkozni. Kedden kell odamenni. Szereplőválogatás lesz.
Na, gondolom, tegnap épp arra jártam, vettem az Operába jegyet, volt ott a környéken valami filmes busz, nem is egy (jól megnéztem a büfé és az étkező buszt, szakadt Ikaruszok, oldalukon filmbusz felirat), de hogy nem jelentkeztem semmi szereplésre, az biztos. Lehet, hogy most szúrtam el életem nagy karrierjét? Talán alkalmas lettem volna alakítani egy kopasz nagydarab drogdílert, de ahhoz sincs tehetségem, a legelső pengevillanásnál elszaladnék. Ki a filmből. Ehhez a diszciplinához nem értek, ahogy a prof ma magyarázta is. És nem vagyok sem inter- sem multidiszciplináris, mert olyanok nem is léteznek, majd egyszer lerajzolom, hogy két diszciplina közt mi van inter. A nagy semmi. Multihoz meg több fej kellene, mert a diszciplina definicio szerint az, ami egy ember fejébe belefér. Gomb.
Naggyábol ez volt mai tudásom az iskolában, ahol sem nem kaptam pánikorhamot, sem nem ájultam el, csak hallgattam a két profot, akiknek olvastam a könyveit. Nagy tanítóknak tartom őket. Örülök, hogy ott lehettem!
Vissza a kedves filmes hanghoz. Mondom neki nagyon mellé ment a hívás, talán a telefonszám előző tulajdonosa lehetett, meg hogy teljesen más bizniszben utazom, de ha akar, egy szereplőválogatásra beugorhat hozzám, csipkés alsóneműt vegyen.


Még egy tudást megosztok: Barbie szereti GI Joe-t. De ne mondjátok el Kennek! Ciki, mert egyik H, a másik M. (És Barbie kicsit hízott, most szélesebb csípővel árulják. De ez már tényleg titok. Pszt!)

Nincsenek megjegyzések: