2011. október 5., szerda

Törölközõ és Burana

Kösz mindenkinek aki aggódik értem, mindenkinek válaszoltam magánban. Aki meg nem kérdezett, annak válaszolok itt.

Tudjátok, sokat viccelek mostanában a törölközõvel, hogy jön a világ vége, és a vogonok csak akkor vesznek fel stoppost, ha van nála törölközõ. Vicces, de a törölközõ-napon mindig elfelejtem magammal vinni. Ma viszont benéztem a munkahelyi alagsorban a szekrényembe. Van ott tartalék ruha, ha véletlen kerékpárral találnék menni, ne kelljen cipelni cipõt, nadrágot, inget, van ott tusfürdõ, és törölközõ. Ha reggel úszni megyek, akkor a törölközõ a szekrényben köt ki, a törölközõs törölközõ is, és a szaunapadra való is. Ma megszámoltam, és hazahoztam az ott felgyûlt törölközõket, hatan voltak, és egy bevásárló szatyor nem volt elég, hogy mindet hazahozzam.

Az irodában a szekrényemben meg van bétakarotin vitamin, ha reggel elfelejtem bevenni, ne parázzak miatta, és van nyugtató, ha azt is elfelejteném, és mégis rámjönne a para, vagy a fõnökömre a kiabálás, legyen mit bekapni, és van természetesen algopirin (hogy írják?), fejfájásra, és arra az esetre, ha a nyugtató se múlasztaná el a mellkasi szúrást. Meg izotóniás italpor, ha leesne a vérnyomásom magnéziumszintem, vagy kálium. Van bent zacskós leves, ha szar lenne a menzán a vega, legyen mit bekapni, és van bent 10 euró dugiban, hogy ha nem kívánom a zacskós levest, ki tudjak menni pizzázni. És van bent tartalék zokni, repülõsó helyett lábszag ellen, és van bent tartalék zacskó, hogy idõnként haza tudjam hozni a bevándorló törlöközõket. Ja meg egy dugi bor is, vész esetére, ha valakinek véletlen hirtelen születésnapja támadna, legyen mihez nyúlni. Bár már nem iszok alkoholt. És három pingpong ütõ, ha a csoportomra rájönne a csoportos tömegsport, legyen mihez nyúlni.

---

Valaki mesélte a héten, ha kirúgják, nyit egy Burana kereskedést. A burana a finnek Algopirinje, ez itt a fájdalomcsillapító mindenre, fejfájásra, menzeszre, izületi fájdalmakra mindig ezt adják. Nem is rossz, ibuprofen van benne, ilyeneket kezdenek manapság árulni vénymentesen MO-n is. A lényeg, hogy ebben a ronda gazdasági válságban jó, ha van az embernél Burana, mert annyi sokat fáj a fejünk.

Be kell fizetni az adókat, fejfájás - 1 Burana. Be kell fizetni a számlákat, újabb fejfájás - újabb Burana. Munkahelyi nyomás - Burana. Leépítés - Burana. Bolti vásárlás - Burana. Nem alszik a gyerek - burana. Leesik a hintáról - Burana. Amennyi sok fejfájás, annyi sok Burana fogy. A tökéletes termék, mindig el lehet adni. Burana-árusként biztos nem fájna a fejem az anyagiakon. Abszurd, hogy lennék akkor 100%-os termékhasználó?

5 megjegyzés:

Case írta...

A vogonok törölközővel sem vesznek fel stopposokat. Remélem nem zaklattalak fel túlságosan ezzel. Akkor Burana :)

Negra írta...

Húúú, mekkora szekrényetek van nektek a cégnél????
Amit felsoroltál, az a mienkbe kb. csak akkor férne bele, ha 3-4 szekrényt összeharácsolnék...
:D

Case írta...

Esetleg Betond egészen picike... :)

Betond írta...

Case, elso kommentedre a kerdesem honnan veszed?

Negra, lemérjem?

Case írta...

....öööö....a könyvből? :)
Vogon űrhajó, rendben, de NEM a vogonok vették fel őket.
Amikor a vogonok észreveszik, hogy stopposok vannak a hajón, na, akkor kezdődik a versolvasás! :D (Idéznék, de nem lelem a könyvet) Bocs a szóismétlésekért, de olyan könnyű begépelni hogy 'vogon' nem bírtam ellenállni...