2014. október 19., vasárnap

Távozz tõlem

Ma 3 templomban voltam, mégis rosszat álmodtam az éjjel. Mostanában felkelek 1-kor, és 4-ig vagy 5-ig filmet nézek vagy bibliát olvasok, hiába. Rémálmaim vannak, de ez nálam normális, szokták mondani a feleségeim. Kicsit azért zavar.

Ha már úgysem tudok aludni, befizettem egy ingyen próbakörre a HBO Nordic-on. Belefogtam a sorozatokba. Megnéztem 3-at, pontosabban 3 sorozat elsõ részét, és alig várom, hogy újra felébredjek. Bár most így egy csomó rémeset látok (az egyikben nõi börtönben volt lázadás, a másikban hopp eltûntek a felesleges emberek, a harmadikban farkasok ették a lakosokat). Remélem, ezek a rémfilmek majd lecserélik a rémálmaimat valami kellemesebbre.


Most meghallgatom Feri atyát, aztán Kubinyit, hátha megnyugtat.

Tényleg van valami a levegõben, nem dohányfüst, hála égnek, de kezdõdik a tél. Olajat és kereket kell cserélni, majd ha nem fagy, és nem esik. Ismerõs most jött haza 26 fok Spanyolból, irigykedem. Dicsekszik itt a nõügyeivel is... Igen, nem bánnám, ha elköltözne. Szurkolok neki, hogy találjon egy új barátnõt, mert a jelenleginél nem lakhat, és le akarja cserélni, mert szarul fõz.


Ma ilyen finom dolgokkal kényeztettem magam: lasagne, borsóleves, smarni. És csináltam olyan kávét, amilyet a feleségem szokott.

Nincsenek megjegyzések: