2016. április 19., kedd

Szétszed és újra összerak

20 perc víz alatt ellazít, aztán a Babylon System szétszed és helyrerak. Hangosan. Ha a szomszéd autóból benéznek, visszaintegetek.

A héten van az April Jazz fesztivál, jó lenne megcsípni egy jegyet valamelyik menõbb koncertre. A jegyár 30-45 euro, de az önkéntes klub kártyájával ingyen. Jesssz. Tegnap kerekasztal beszélgetést vezettem ugyanott, hogy a civil szervezet továbbra is kapja a támogatást. Nehéz, most az állam is megszorít. Ami azt jelenti, nekünk, önkénteseknek egyre több a munka, mikor a hivatásosakat kirúgják. Hát ja, otthoni ismerõsök is elmennek ingyen mentõzni...

Sajnos az ingyenes fizetésbõl nem fizetem ki az adóhátralékot. Most jött ki a tavalyi elszámolás, közel 1000 euróval kevesebb adót vontak. Vagy bankot rabolok, vagy lottón nyerek, vagy éhen halok. Extra munkát keresek. Beszélgetek szívesen.

 
 
Ja igen, a zongorát eladtam, talán a fényképezõgép is gazdára talál, erõsen áron alul. A sportutalványaimat is talán pénzzé tudom tenni. Bár az illegális.

Na jó, nem panaszkodok, nektek sem könnyebb ott a demokráciában. Hallgatom tovább a Soul Captain Band-ot/et.

Ha valamit szétszedek és újra összerakok, lehet-e jobb, mint az eredeti volt? Ha darabjaimra töröm magam, és új embert csinálok belõle, jobb leszek-e? Ha a régi Daciára gondolok, akkor lehet.

Nincsenek megjegyzések: