2016. május 25., szerda

Puplikos

Annyira tetszik, hogy kénytelen vagyok ellopni. :)

"Aki saját blogot, Facebook-oldalt kezel, pontosan tudja, hogy nem kevés időbe telik egy posztot megszerkeszteni. Meg kell határozni egy alapkoncepciót, kiket akarunk elérni vele, milyen hatást szeretnénk kiváltani az emberekből. Majd ehhez kell megfelelő szöveget írni, amit szintén nem könnyű,"

Már kezdem felfogni, hogy van, akinek izommunka írni. Szerintem rossz helyen van, akkor minek erõlködik? Panaszkodni könnyû. Pénzt csinálni az írással... ellopni... erkölcstelen? Minek írja ki, ha fél, hogy valaki elolvassa, netán gondolkodik rajta?

---
Beszélgettem egy markketing managgerrel, azt hiszem találtam valakit, akivel lehet értelmesen, szakmáról is beszélni, és nem esik hanyatt, ha "hülyét" kérdezek. Elememben vagyok.

---
Tegnap megyünk haza L*-llel, és megállapítjuk, hogy csak mi vagyunk olyan "hülyék" (akarom érteni nem-normálisak, az normál eloszlás külsõ, jobboldali 2%-ban vagyunk mind a ketten, lepapírozva), hogy a napok hosszabbodásának sebességérõl a szinusz-görbe jut eszünkbe, és mikor kimondja, összenevetünk, hogy mindjárt elérjük a platót.

---
Az emberi élet is tele van hullámvölggyel, mint tegnap a közösségi médiában megosztott cikk írja, a szerelem is leírható matematikával, de akár egy esztétikusabb emberi test is, fontos, hogy kétszer deriválható legyen. Ahogy elnézem ezeket a veszekedõs honlapokat, csak az irígységet látom, a sötétet, és megerõsít a hitemben, hogy igen is van plató lent is.

---
Jó lenne néha kikapcsolni az egész internetet, hogy megtisztuljon. Mint ahogy ha magára hagyod a rendeltenséget, az szépen lassan eloszlik.

---
Minden technikai eredményt fel lehet használni jóra is és rosszra, legyen az kés, balta, atomenergia, vagy Facebook. És van, aki azon panaszkodik, hogy a hétnek csak 6 napján mehet boltba, és van aki azon, hogy nem szavazhat levélben. És van, aki azon, hogy ha este hazamegy, egyedül van. Kinek mi a mániája. Kinek mi a legfontosabb problémája. Nekem az a legkisebb problémám, hogy ki lopja azt, amit ide a nektek szánt publikus naplómba írok.

Nincsenek megjegyzések: