2007. augusztus 16., csütörtök

HKI

Tegnap mászkáltuk a várost, lábunkkal tapostuk a Sibelius Puisto zöld gyepét, fotóztuk magunkat az orgonasípokkal, belepisiltünk a fehér templom (aka. Tuomiokirkko) pisszoárjába, mert ott ingyenes, lefotóztuk azt a fekete fiút aki 3. órája egyensúlyozott egykötélen. Aztán összemászkáltuk magunkat a HKI Zoo-ban, ahol nincs se norsu se kirahvi, de sarvikuonot sem látni. Már eddig is sok sok baráttal találkoztam, de ma még sokkal több eljön egy étterembe, hogy a sörtávolságot csökkentsük.

Ezt el kell mondani. Mi az a sörtávolság. A vidám csapatba csak az kerülhet be, aki egy taggal már megivott egy sört. Absztinensek üdítővel is barátkozhatnak. Két ember közötti sörtávolság egy, ha söröztek már együtt. Kettő, ha van olyan közös ismerősük, akivel mind a kettő külön-külön már sörözött. Ja niin etenpain. Na ezt csökkentendő ma van lehetőség, ravintola base, espoo, bekerülni a vidám csapatba. Gyertek!

Fotók is lesznek, csak digitálni kellene őket. Ja, és tegnap pont a hajón döglött be, a zooban nem működött a gépem, vacakol valami az akkunál. Mindenesetre ma megint működött.

Szomorkás vagyok, mert nincs itt az, akivel jól érzem magam.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hol van a "moszkva" kocsma? kaurismaki törzshelye? vagy minden kocsma törzshely? :P

Betond Adams írta...

A Kafe Moskova a Andorra kulturközpont része. Mozi és találkozóhely. Ha lesz időm, letesztelem a kávéjukat. Jó tudni hogy ez Kaurisma:ki törzskelye.

Betond Adams írta...

Nem törzskelyhe hanem törzshelye.