2008. május 31., szombat

Rossz por

Vettem port a Lidl-ben, azt hittem, olyan lesz belőle a bolognai mártás, mint otthon. Hát, el kell ismernem, az otthoni vegyészek jobban főznek (bár nem annyira jó, mint egy házilag készült korhely leves, vagy legényfogó leves, heh), ez a holland, vagy dán szósz édes volt, piros helyett barna, és lekapott egy perc keverés nélküli melegedéstől. Holnap egy kis friss paradicsommal feljavítom, mert azért enni kell. Vacsorára inkább csak tortillát, vagy tacost vagy mit eszek, olyan háromszög alakú kukorica chips, kemény, nem szeretem, de avokádóba, paradicsomos csípőspaprikába, meg sajtmártásba mártogatva mégis jó, nem véletlen csábulok el, ha ilyennel csalogatnak. Többet ilyen bolognai port nem veszek, akkor inkább reszelem és főzöm magam a répát. Vagy murokot.

Nincsenek megjegyzések: