2008. június 26., csütörtök

Holami?

Mi sem dobná fel a kedvem jobban, mint valami finomság. Lehet az édes, vagy sós, de inkább ne édes, fogyni akarok, és sós se nagyon, mert egészségtelen a sok só. Nem fogjátok elhinni, de, el fogjátok, mert nem csak mondom, mutatom, mit kaptam az előbb (jó, kicsit korábban, de ma délután) a Prizmában: Haloumi sajtot! Idejét sem tudom, mikor ettem utoljára. És ma ott volt a polcon, az Aurajuusto (helyi Rockfort), meg a Camembert mellett. Igaz light, de mentás, süthető.

Recept: 1 cm vastag szeletekre vágni a sajtot, mellé bármilyen zöldséget tenni (jó a padlizsán, paprika, de a paradicsom is), és olaj nélkül mindkét oldalát pirosra sütni (2-3 perc per oldal) esetleg görög saláta hozzá, vagy pitába gyros vagy falafel mellé, vagy akár helyett. Öt (5) perc alatt vacsora! Finom!

Összefut a nyál a számban, heh.

Nincsenek megjegyzések: