2009. február 11., szerda

Ki véd meg a holdtól?

Tegnap elõtt este tele volt a hold. Nagyon kerek, nagyon fényes, innen jól látszott, mert tiszta volt az idõ. Én meg nyomott. Aztán tegnap elkezdett szórakozni a hangulatom, meg a vérkeringésem, meg a gyomrosavam. Azóta egy csomó ismerõsrõl és ismerõs ismerõsérõl kiderült, hogy valami megmagyarázhatatlan, földön túli erõ lenyomta, elkedvetlenítette, megsíratta, megkínozta. A hold megrángatja a tengereket, emlékeztet a párom, gondoljátok, hogy ne lenne hatással ránk? Pedig a hold folyamatosan ezt csinálja, szerintem hozzá is szoktunk már. Nem kell a holdtól félni. Hanem a napkitörések. Meg a kozmikus sugárzás. Azok biztosan hatnak ránk. Mindenkire egyszerre. És aki reggel nem vette be a vitaminokat, az este szenved, kinek fejfájás, kinek izomrángás, kinek pocsék hangulat. Ez mind a csoki és szivecske maffia munkája, hogy ilyenkor, a válság idején több örömforrás fogyjon. Csak azt tudnám, hogyan befolyásolja a csoki maffia a kozmikus sugarakat!

Lehet, hogy kapcsolatban állnak a Vogonokkal? Lehet, hogy a Földet már szanálták? Nagyon úgy néz ki, mintha a vesztét érezné a világ. (Jó szamár megérzi az esõt, a vesztét érzi, stb)

Megyek veszek bukósisakot, hátha az eltereli az agyam elõl a káros sugarakat. A testemre meg alufóliából csinálok esõkabátot.

2 megjegyzés:

SpaceCow írta...

Csokimaffia? Vogonok? Dehogy! Ez is a Gyurcsány műve! :D

Gyula írta...

A Hold lehetne sajtból is, s a klasszikus mondás ("Egy kis lépés...") sem teljesen úgy történt, ahogy el(Ő)adták nekünk.