2011. június 25., szombat

Szenilis

Adjatok gyorsan egy papírt meg egy tollat, valamit gyorsan fel kell írnom, míg el nem felejtem. Azt, hogy Betond egy szerencsétlen szenilis barom, akinek elgurult a kavintonja. Történt, hogy a párom levágta a hajam. Géppel, 9 millisre. Ahogy szoktuk. Egész jól sikerült, de mint mindig, a fejem tetején megint megmaradt néhány szál hosszabb tincs. Fürdés után megszárítom a hajam, ilyenkor mindig szépen feláll az a pár kilógó hajszál, géppel könnyen le tudom vágni magmnak a tükör elõtt. Ma is. Jövök ki a zuhanyból, látom a hajszálakat, fogom a gépet, és vágom. Csak azt nem néztem meg, hogy a gépen nincs rajta az elõtét, amivel a haj hosszát lehet beállítani. Nullás géppel estem a fejem tetejének. Most a fejem tetején, ahol amúgy sincs sok hajam, van egy nullás csík. Én barom. Most várhatom, míg legalább 3 millisre megnõ, hogy utána lehessen igazítani. Tessék kiröhögni. Mérgemben képes lennék kitépni a hajam, de felesleges, mert nincs mit.

Tanulság: hajat vágni nem a 3 napos szabadság végén, hanem az elején kell.

Vagy inkább adjatok egy parókát! Antymixéknél szokott lenni olyan bulifrizura, az jó lenne.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

:-D))) ...nem is szenilis... tonzúrás vagy pilises...
Ajándék: http://vallaskritika.virtus.hu/user_gfx/20080309/tn_aid6898_20080309222553_248.jpeg
(ha kipróbálod, feltétlenül mesélj a hatásáról...)

Betond írta...

Hehe, luciferin.

Ezen a lyukon keresztül csatlakozok a fényhez (helózati kábel). 5 perc a napon elég, és már pirosan izzik az átmenõ forgalomtól.

Névtelen írta...

:D:D Bocs Betond!

Névtelen írta...

http://kepfeltoltes.hu/view/110626/papir_toll_iras_x_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Babocska

Negra írta...

Te őrült!
Annyira fájok, és ha nevetek, akkor még sokkal, de sokkal jobban fájok!
Ne kínozz! :D

martinelli írta...

Betond, nem jól nézed a dolgokat. Azt kell mondani, hogy ez a legújabb módi és csatlakozni kell most az elején, mert most még csak neked van ilyen!! Így kell gondolkozni!! Nehogy már ez gond legyen!