2011. szeptember 26., hétfő

Hozzáadott víz nélkül

Azt mondja a könyv a tiszta víz fontos a sejteknek a gyógyuláshoz meg megelõzéshez s hogy tiszta vizet nem csapból kell venni hanem zöldségbõl s gyümölcsbõl - a növény megszûri nekünk a vizet. Ha belegondolok mikor mindenféle bajom volt mindig úgy éreztem valami nem oké a vízzel - a csapból folyó büdös - a palackozott ásványvíz túl sok magnéziumot meg káliumot tartalmaz s hittem vízzel mérgeznek láthatatlan kezek mert túl sokat járatom az agykockáimat. Azt egy ideje semmi bajom a vízzel s nincsenek lelki bajaim - viszont most hogy olvasom az igazságot s figyelem a víz minõségét látom a boltban kapható zöldség és gyümölcslé sux mert koncentrátumból hozzáadott csapvízzel készült.

Ilyen szempontból a bor tiszta mert gyümölcs által szûrt gyümölcslevet tartalmaz s a kóla már bizonytalan - nem tudni mennyire tiszta víz mivel higítják. Na meg a buborékok.

Könyv írja házilag tudjuk vizet (akár csapról) tisztítani kék átlátszó edényben - lefedjük nem-fém fedõvel majd kitesszük 1 órára napra vagy izzószálas lámpa alá (fénycsõ nemjó) s tisztul magába. UV fénnyel kezelt víz házilag - tök okos és olcsó megoldás kipróbálom. (Únió izzólámpát megszüntetõ döntése tiszta víz lehetõségét elveszi tõlünk...)

Nézem Lidl ásványvíz üveg kék - olcsóbolt tudja szállítás közben ingyen tisztítul Víz - kék palack teszi dolgát. Attól olcsó - nembiztos rossz. Széki víz üvege kékes szint jut szembe. Csak nemértem tiszta vizet akarnának adni tesznek bele buborékot mért.

Innen próbálok üditõt élelmiszert venni mi hozzáadott víznélkül készül. Ilyen céklalé s káposztalé s répalé s a magam facsarta almalé. S meglássuk azok démonok elhessennek-e mint viccben csigák. Huss.

Nincsenek megjegyzések: