2023. december 5., kedd

Torta

Idén az ünnepekre való tekintettel korábban ünneplem a születésnapomat. A kerek évfordulóra vettem (rendeltem) tortát, 20 személyes csokitorta formájában. Szerintetek hányan fognak eljönni és jut-e mindenkinek?

Kolbász bulit akartam tartani, kolbászt akartam adni a vendégeknek, mert mikor Feri "csõdbe ment", bejelentette, hogy bezárja a makkaragalériát, vettem 5 kilót, és azt hittem, hogy még megvan 3 kiló belõle a fagyasztóban. Hát nincs. Csak három félkilós csomag. Oké, hogy veszek hozzá tamperei véreshurkát, az nagyon finom, de azt nem mindenki eszi meg, kell még szerezzek valami más (szar bolti) kolbászokat is. Hány emberrel számoljak? Legyek optimista, vagy legyek realista? Hányan szeretnek még, hányan kiváncsiak rám? (És mindez mennyibe fog fájni?)

A régi családom nagy része vega, nekik külön lesz ebéd, a ragadozókat délutánra / estére hívtam. Addigra kiszellõztetem a lakásból a zöldségszagot. (ez vicc volt)

3 megjegyzés:

Agyrágóbogár írta...

Hát én remélem, hogy azért elfogy a tortád :) Boldog születésnapot!

Betond írta...

Negyede megmaradt, hétfõn behoztam a munkahelyre, itt elfogyott. Nagy volt, nem csak alapterületre, magas is volt, vagy 15-20 centi, és nehéz is.

Véres hurkát elfelejtettem. Kolbász maradt 2 ebédre való. Üdítõ rengeteg. Ha itthon lennék szilveszterkor, lehetne belõle új bulit szervezni.

Betond írta...

20-an jöttek. jól esett, még ha korábban is volt, mint kellene
nem mondom azt, hogy lehet, h az utolsó volt, de lehet, hogy az volt