Megtaláltuk a legjobb miccs receptet, most kérek segítséget a fordításhoz. Hát persze, a caraway seeds nem más, mint a kömény, aztán ami kellene még bele, a jamaikai bors, körömnyi méretû és erõs, kis ánizs (?), csombor, ami románul csimbu, vagy mi, a fokhagymának csak a vízbe áztatva kiázó leve, csontleves, meg egy kanál olaj. Azt tettem bele én is. A recept szerint egy órát kell keverni a húst, 24 órát állni hagyni, csak ekkor adjuk hozzá a fokhagyma leszûrt levét, megint összekeverni, 12 órát állni hagyni. Sütés elõtt 3 órára elõvenni, olajjal megkenni, megint állni hagyni egy órát, aztán lehet sütni. Eszméletlen process. Ki az, aki így csinálja?
Today we meet and eat the meat.
3 megjegyzés:
LOL senki nem csinalja igy. Alltalaban daralthus (legalabb 2 fele) so, bors, fokhagyma, zoldfuszerek izles szerint, osszekavar mindent megformaz (vizes kezzel, ugy a legkonnyebb) es megsut parazson. Nagyjabol ennyi lenne. Ahany zona annyi fele keppen csinaljak, pont a magyarok a fasirtot, annak sincs egy standard recept. Ugyis a sor a lenyeg meg a buli a miccsezesben.
Elfogyott, dícsérték a szakácsot. Román kollegám ezt mondta: a boltban kapható miccs 60 százalékánál az enyém jobb volt. Nagy dícséret tőle.
akkor gratula :)
Megjegyzés küldése