2009. február 14., szombat

Mai

Kedvesem, ha evészetből világbajnokságot rendeznének, biztosan te állhatnál a dobogó legtetején - mondja ma kedvesem. Pedig nem csináltam semmi különöset: a fekete csoki kicsit keserű volt, megvajaztam, így kapva tejcsokit.

Egyébként meg gyertek be!

Mondom ma has-simogatás után: Kedves Kislányom! Már nem sokáig kell szenvedned. Hamarosan kijössz és eszünk grillcsirkét. Apuci.

Vettünk ma szoptatós melltartót. Meg vettünk ma runeberg tortát. Igazából csak egy darab süti, marcipános, gyömbéres kekszes a tésztája, nagyon finom, a tetején meg lekvárral és cukor karikával. Runeberg valami híres ember volt, zászlóval ünneplik, és az ő kedvenc süteményét a tiszteletére ezen a napon szokták enni. Azt mondta R, hogy már aznap este sem kapni a boltokba, hát nekünk ma még sikerült, pedig már egy hete volt.


Aztán vettünk egy ilyen játékot, a gyereknek, természetesen, mert ha az anyukája játszik, és öröm-hormonokat termel magában, azzal a gyermek is jól jár. Méhecskéket kell reptetni, így ni:

És bele kell találni a virágok közepébe. A saját színűért 10 pont, a más színűért 1 pont jár. Aszondja az asszonyka, hogy de jó, hogy ilyen játékos a férjeura. Dagad a májam. Olyan cuki a pofija!

Egyébként azt is ma olvastam valahol: a jó méh nem gyűjt hervadt virágból.

Most meg akkor elmegyünk a kocsmába, jó?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

naggyon édeskék a méhecskék!

egy faméhecske a kabalám, utal
rám is, meg a szakmámra is:D

züm-züm