2010. szeptember 6., hétfő

Big Brother a föld alatt

Csóró csílei csillések, akarom mondani vájárok, vagy aranyásók, vagy hogy is hívják azt, aki rézt keres. Lent vannak a föld alatt, mint valami Big Brother házban, összezárva, és gondolom ugyanúgy alakulnak bent is dolgok, mint az 1 hete indult finn BB házban. Annyi a különbség, hogy a föld alatt nincs annyi kukucska, meg nincs kiszavazás. Ha valaki kiszavazza magát, idegileg, vagy fizikailag föladja, nincs olyan ajtó, vagy nyílás, amin ki lehetne hozni. Az ajtót épp most építik.

A múlt héten megszólalt bennem a minõségbiztosítási csengõ: hol a redundancia? Mennyi esélye van annak, hogy a fúrt lyuk célbatalál? Mikor a betonfalat fúrom, ott is vannak mindenféle kavicsok, betonvasak, nehezékek, ami miatt irányt kell változtatni. Valakinek eszébe jutott, és csinálnak egy másik járatot is.

Akkor itt egy újabb ötlet: miután a bányászokat kihozták, a kiépített konfortos barlangot fel lehetne használni extrém túlélõ big brother szobának. Aki oda kívánkozik, menjen le, töltsön el egy pár hetet, mint ahogy a nemzetközi ûrállomásra is mennek a gazdag katasztrófaturisták.

A bigbrother és a bányászszerencsétlenség annyi a különbség, hogy oda nem önként és nem magamutogatási vágytól hajtva zárkóztak be. Nem szabad akaratukból.

Nincsenek megjegyzések: