2012. november 5., hétfő

Omega 3 boldogság

Azt írják valahol, talán épp Szendi oldalán láttam, hogy az Omega3 zsírsavak bevitele (a halak fogyasztása) fordítottan korrelál az agresszióval, depresszióval és a gyilkosságok elkövetésével. Akkor nekem most nagyon nagy szükségem van omega 3-ra, gyors egymásutánba meghallgatom 3x az Omega 3. lemezét (Éjszakai országút - hallgatható is, pl "Ahol a boldogságot osztották!", ha nem segít jön "H az elektromos fûrész") mert töröltem magam (megöngyilkoltam) a facebook oldalam, a privát blogom, morcos vagyok és beszólok mindenkinek, és amúgy is szarul vagyok, és csak zabálok.
"Ahol a boldogságot osztották
nem álltam a sorba
tolongott a nagy tömeg
én még kicsi voltam
de remélem, hogy szerencsés leszek"
(Omega 3)
A finnek sok halat ehetnek, ha ennyire jámborak tudnak maradni. Birka finnek, ergo a halból birka lesz. Ha birka akarok lenni én is, a nevem predeszinál, akkor halat kellene enni, ahogy apám prédikál (ja).

Ha az Omega3 csökkenti az agressziót, akkor a norvég gyilkos biztos utálta a halat, vagy nem jutott hozzá, csóró paraszt. A finn depresszió (masennus) mértéke is nagy, akkor ez hogyan korrelál a finnek magas halfogyasztásával? Padig a cikk épp valami finn kutatóra hivatkozik.

---
Mielõtt nekállok halat enni, megpróbálom a lenolajat, állítólag abban is van omega 3. Egyébként margarint eszünk, amiben van omega 3 és 6 is, de a cikk szerint a 6 pont fordított hatású, gondolom a bevitt 6-os kompenzálja a 3-ast, azért is adják a kettõt együtt a margarinba, hogy a kedves gyógyszergyártók meg ne haragudjanak.

A legjobb lenne most újjászületni (nem feltétlen ebben a testben), s újra kezdeni az egész játékot, csak azok a boldog 70-es évek meg az Omega koncertek nem jönnek már vissza soha, mint ahogy a 60 eurós Nokia árfolyam se.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A cikk azt írja hogy a finnek végeztek egy 31 éves koveteses felmérést, amiben azt találtak, hogy a nők 2 és félszer nagyobb eséllyel lettek depressziosak, ha kevesebb halat ettek. Gondolom azért kutatták ezt a finnek, mert más okok miatt is, pl sötétség, hajlamosabbak a depresszióra, és fontos nekik tudni, hogyan gyogyitsak a népet. Vagy elozzek meg. A depressziot.
Levena

murok marci írta...

a margarint hagyd a fenébe!!!!! majd rákeresek egy linkre, hogy miért....

addig pedig "petróleum lámpa" - és mindne baj elmúlik ;)