2018. március 20., kedd

Ha nagy baj nincs, akkor nincs nagy baj

Ma voltam kontrollon, minden okés, nincs semmi bajom, csak még mindig nem tudom, miért szédülök (bár ez javul) és miért fáj a nyakam meg a fülem, s ez csak a bal oldalon. De ha nagy bajom nincs, akkor nincs nagy baj - (C) Betond (copyright).

Szóval van ez a kellemetlen szédülés, meg az, hogy elfelejtem a neveket, meg a szavak nem jutnak eszembe, mint valami rövidzárlat, na meg arról ne is mondjak, hogy áll a prosztatám, meg a cukrom, meg a vérnyomásom, és mi történik, ha meglátok egy nagymellű szőkét.

Aztán elvittem a gyereket uszodába. Ott voltunk vagy két órát, ez alatt háromszor kellett elmennem vécére, a víz kinyomja a vizet a sejtek közül, vagy mi, a végére fogytam vagy 0,8 kilót, gyakrabban kell uszodába járnom, ha fogyni akarok, de az egészségügyi dolgaimat nem akarom ideszemetelni, hogy más cipelje a majmot, blabla. Szóval uszoda, két óra, közben nem szédültem. És utána sem. Csak mikor hazaértünk, és megvacsoráztunk. Csak azt ne mondd, hogy a reflux okozza.

Vasárnap meg elgyalogoltam a templomig, onnan a Lidl-be, onnan meg félig haza, megizzadtam, de jól esett, csak a jégen kellett vigyázni, mert kegyetlen csúszott, de szépen sütött a nap, hogy megizzadtam bele, de ezt már említettem. Akkor sem szédültem. Aztán hétfőn munkába kellett jönni, és mindaddig szédültem, amíg el nem kezdtem nagyon belemélyedni az excel táblámba, mert akkor elmúlt, észre sem vettem, hogy nem fájt semmi, csak a fülem, de az ilyen náthás időben normális lenne, csak hát nekem nincsen náthás tünetem, és csak az egyik fülem csinálja. Sebaj, nem szédültem.

Aztán ma elmentem az orvoshoz, azt mondja, hogy az EKG is jó, a vérkép is jó, a pajzsmirigy hormonom is rendben, semmi nem indokolja az aggodalmat, szedjek izomlazítót, be van állva a bal vállam. Na jó, de mitől? Aztán ettől, szinte minden bajom elmúlt, de mikor visszaértem a munkába, újra kezdődött. Itt lehet valami...

A vállam meg úgy fáj, mint amikor gyorsan bezabáltam régen a hamburger menüt, akkor megfájdult így a bal vállam, de elmúlt, mikor a hasamban a feszülés megszűnt. De ez most állandó. Előbb csak alváskor éreztem, de most már egész nap. Kivéve akkor, amikor épp nem figyelek oda.

A fülem meg olyan, mintha alatta lenne egy nyomás, a parotid gland vagy mi a csoda, a hátsó fogam tája is érzékeny, az állkapcsom alja is, a nyakam bal oldala, egész le a kulcscsontomig, az ádámcsutkám bal oldala... Hát nem akarok panaszkodni, ezért nem megyek ma társaságba.

Na nesze, másnak is van ilyen... (volt). Itt a link.

Nincsenek megjegyzések: