2019. június 16., vasárnap

Társkereső

Ezt ma hallottam:
- Láttalak a Tinderen
- Én is téged. Lájkoltalak, de nem lett match.
- Túl jól néztél ki.

Családi buli után moziba mentem. Egyedül, a gyerekek megint rohantak. Megnéztem a Man in Black c. dokumentumfilm-sorozat legújabb epizódját. Túl jól nézett ki benne a csaj.

Holnap a városban leszek. Nem jó egyedül. Így még pokemonozni sincs kedvem. Gondoltam visszateszem a Tindert. De inkább nem, hátha érdemes várni. Na meg minek is, ha eddig minden  (táv)kapcsolatom véget ért?

Hívtak a gyerekek squash-olni, de később mennek, akkor nálam már pakolás, idegbaj búcsúzkodás, leizzadás, reptér. Mehetnék velük nap közben szabadulószobázni, de az annyira nem vonz.

Ma elmentem Vácra úszni. Visszajöttem a családért, aztán visszamentünk Vácra. Kiderült, hogy a strand melletti étterembe foglaltak az öcsémék 25 éves házassági évfordulóra termet. A csuklómon hagytam a belépéskor kapott karszalagot, ha unatkozom, vissza tudjak menni. Végül jól alakult, jól éreztem magam a gyerekeim, tesóim, és szüleim körében, nem volt szükség esti pancsolásra.

A szúnyogok miatt az esti séta is elmaradt. Pedig Vác szép, a legutóbbi exemmel oda jártunk úszni (bár ez kérdés, ki számít legutóbbi exnek), és tele van pokemonokkal és pokestoppokkal, meg arénákkal. Helyette lett a mozi.

A hétvégén négy exemmel találkoztam. Az első feleségemmel, ha nem megyünk szét, már rég meglett volna a 25 év. A régi házat pakoljuk ki, eladásra. Az udvarban már hatalmas a cseresznyefa. 15 éve ültettem.


Elképzeltem, milyen lehet 25 évet leélni együtt. Elszomorodtam, hogy ez nekem nem adatott meg. A szüleim jövőre lesznek 50 éve házasok. Csak érjék meg.

Két közbenső ex meg csak úgy felbukkant a semmiből. Egy ötödikről megtudtam, hogy megbetegedett. Jaj, milyen rövid az élet, és mennyi bajt okoz a stressz meg
a magány. Akik együtt vannak, könnyebben átvészelik a nehézségeket. De ha csak ezért akarok párkapcsolatot, akkor az nem kapcsolat, hanem társfüggőség

Szükségem lenne ölelésre, figyelemre, szeretetre. Hol lehet kiegyensúlyozott, egészséges, szerető kapcsolatra találni? S ha ennyire családra vágyok, miért büntet az isten magánnyal?

A MiB nyomozók lemondanak a magánéletükről (is). Lehet be kéne állni a MiB nyomozók közé?

Nincsenek megjegyzések: