2020. szeptember 10., csütörtök

Meglepõ csatorna

Veletek is elõfordult már, hogy a szemcsepp, amit árpára (szemhéj gyulladásra) ad az orvos, lefolyik valami titkos csatornán keresztül és keserû ízt okoz a torokban? Kegyetlen fáj a fejem a nemalvástól, a torkom, a nyakam, de csak az egyik oldalon, biztos elaludtam, erre kijött valami árpa, olyan piros a szemem, mint az egyik exem nyuszijának, duzzadt, alig lát, de ez biztos nem korona, baktérium okozza. Még szerencse, hogy nem kell tesztet csinálnom. Mindenesetre az úszást kihagytam, az orvos megdicsért, de nem ezért (hagytam ki), hanem azért, mert ma csak 11-kor nyitott, s én reggel bejöttem a gyárba. A kilóim köszönik jól vannak, most hogy nem kell mozogni. Majd kimegyek sétálni ebédszünetben. Bár már tartottam egy szünetet reggel, mikor autóval bejöttem (6-kor felkeltem, 6-8 otthon dolgoztam), meg a reggeli paláver után, mikor elszaladtam a dokihoz, meg patikába a felírt szemcseppért, meg a boltba, mert a székelykáposztához nem volt tejfölöm.

Jut eszembe, el is felejtettem mondani, tegnap felavattam az új tûzhelyt, sütöttem kenyeret, ilyen lett (ez hülye, mutatja, hogy fasza, pedig nem látjátok).

Reggel 7-kor a  szomszéd csajnak orgazmusa volt. Lám valami jó is van abban, ha korán felkelek. Már gyanakodtam, hogy valami baj van, hogy este nem hancúroznak úgy, mint az elõdeik.

Én? Ne is kérdezd...

Nincsenek megjegyzések: