2021. március 16., kedd

Elektromos szmog és tüdős lélegzés

 A technológia jön. Volt, aki tiltakozott a vonat ellen, a vonat mégis elterjedt. Volt, aki tiltakozott a tévé és a mikró sugárzása miatt. Most meg jön az 5G. A különbség az, hogy az előzőket el lehetett kerülni. Ha nem akart vonattal utazni, nem kellett. Ha nem akart tévét nézni, vagy mikrót a lakásába, nem vett, senki nem erőltette. Az 5G (4G, és minden más rádiótelefon rendszer) annyiban más, hogy a rádióhullámok elől nem tudunk elbújni, annak ugyanúgy megisszuk a levét, akár van, akár nincs 5G-s telefonunk. Kb úgy, mint a passzív dohányosok, akik kénytelenek voltak a repülőn, munkahelyen, kocsmában elviselni mások káros szenvedélyét. Azt betiltották. A vezeték nélküli internetet még egy jó ideig biztos nem fogják. A szomszédod szélessávon akar tévét nézni, az operátorod rá akar beszélni, hogy vezetékes internet helyett rádióhullámon terjedő interneted legyen. Nekik az könnyebb, nem kell vezetéket kihúzni. Az általad befizetett havidíjból finanszírozzák további rádióátjátszók és adótornyok építését. A kényelemnek nagy ára van. Most lehet, hogy senki nem betegszik meg a rádióhullámok hatásától, de lehet, hogy 10-20-50 év múlva megjelennek a tünetek. Addigra mindenben, talán még a bugyogónkban is rádióadó lesz. Okostelefon, laptop, tablet, okosóra, vezeték nélküli fülhallgató, tévé, internetre kapcsolt hűtő, fűtés, és egyéb házi eszközök. Ezeket nem kábeldzsungellel, hanem vezeték nélkül fogják a hálózatra csatlakoztatni. Ma már a gyerekeknek is telefonjuk van, telített a piac, most megpróbálnak eladni sim kártyákat a vécédnek és a fogkefédnek.

Tegnap kaptam egy új lelegeztető gépet, amiben beépített telefon van, hogy az adatokat el tudja küldeni a kórházba. Erről elfelejtettek tájékoztatni. Sem azt nem mondták, hogy ott fog sugározni a fejem mellett a gép, sem azt, hogy kinek és milyen adatokat küld.

Eddig megpróbáltam elektromos szmog mentesen aludni, a hálószobában nem volt wifi, se mobil telefon, és a felesleges vezetékeket is megpróbáltam mellőzni, vagy messze vinni az ágyamtól.

Volt bőrrákom, a combomon, ott, ahol a telefont a zsebemben hordtam. Nekem hiába mondja bárki, hogy az elektromos sugárzás (mikrohullámú sugárzás) nem veszélyes.

Ha nem kapok megnyugtató választ, kénytelen leszek lemondani az ingyenes friss éjszakai oxigénről, s vagy venni egy saját készüléket, vagy teljesen visszaszokni a tüdős lélegzésre.

Videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY

Tanács 1:00:00-nál:



Nincsenek megjegyzések: