2021. április 3., szombat

Kincs

 Csináltam a gyereknek kincskeresést. A közeli erdőben egy kb 2,5 kilométeres körön rejtettem el a kincs nyomára vezető leveleket. Volt, amit dróttal fára akasztott gyógyszeres dobozban, vagy a tanösvény táblájára tűzve, sörös üvegben (palackposta), plussz pezsgőtabletta dobozában ("plussz információt találsz a grafitti alatt"), és egy "elvesztett" kesztyűben. Volt, ahol apró jutalmakat is talált (kinder tojás, festett piros tojás). Az utolsó, legnagyobb dobozt a hó alá ásott rejtett oduba tettem, abban volt sok minden, csokinyuszi, tojás, és egy ráadás levél. 10 állomás volt, és a 10 nyomravezető cédula sarkán volt 1-1 betű, amit ha sorba rakott, kijött, hogy hol a legnagyobb jutalom, a mämmit helyettesítő mocsár süti (mudcake), a fagyasztó 5. fiokjában.. Volt hozzá eper és tejszínhab.

Én nagyon jól szorakoztam, mig kitaláltam hova és mit dugok el, meg amikor megírtam a leveleket, és amikor elrejtettem azokat a dobozokkal együtt. Aztán mikor láttam, hogy sikeresen megoldja a rejtélyt és végül megtalálja a pizzát (a pizza alatt volt a torta). :)

Háromszor kellett végigmennem a körön, a MiBand és Google fit örvendezett, hogy kétszeresen túlteljesítettem a napi ajánlott lépésszámot.


Nincsenek megjegyzések: