2006. szeptember 6., szerda

Orvosnál

Ma reggel orvosnál kezdtem a napot. A vérvétel miatt nem reggelizhettem, de a hasi ultrahang miatt meg kellett innom 1 liter vizet. Igen csak szorítanom kellett össze a lábaimat, hogy el ne csorduljon. Vonatoztam be a városba, táskámban a reggel palackozott friss vizelet, kis szatyorban ahogy illik. Lecsapolták a vérem, leadtam a vizeletet, aztán hasi ultrahang, ahol az inguinalis regiokat úgy vizsgálták, hogy "Tolja le az alsónadrágját, húzza el a heréit és a péniszét!" Kicsit kiakadtam, ilyen élményben még nem volt részem. Azért még mindig jobb így megnézetni a prosztatát, nem? Levezetésként laza mellkas rtg. A korábbi betegségemmel kapcsolatban nem találtak semmit, csak a lépemre írták, hogy mérsékelten nagyobb. Lehet, hogy itt a kaszás? Az utolsó kenettel várjuk meg a vérvétel eredményét. Na meg a hétfõi konzíliumot.

3 megjegyzés:

csepelke írta...

bocs Boti, de rég röhögtem ilyen jót...neked könyvet kéne írnod!

Vuhaha

Betond írta...

Koszonom a biztatast, foly kov. Csepelke, szeretnem ha megirnad a szobatervezo program nevet, cimet, mert ismerosomnek szuksege lenne ra. Lecci, Lecci

Gyula írta...

Egyébként a kaszás (ha akar) mostanában jöjjön, mert most még relatíve olcsó a virág. (Messze van még Mindenszentek, bár most jutott eszembe, hogy a hét végén Mária nap van.)