2020. január 27., hétfő

5G és az isten

Mit tud Isten? Teremteni. Új fajokat. Hogyan? Ha van evolúció (és a tudomány szerint van), akkor evolúcíó által. Valamikor meglökte a világot, elválasztotta a sötétet és a világot, letette az elsõ szerves sejtet (más nézetek szerint az elsõ két embert, meg a kígyót) a Földre, ami aztán (talán a globális, õsrobbanásból eredõ sugárzás miatt, avagy isteni lehelletre) elkezdett változni, szofiztikálódni, míg ki nem alakultak a tudatos (intelligens) és mellettük a buta lények... (tud.ref: "bámul mint boci az újkapura").

Azt tudjuk, hogy a sejtek, vagy a DNS módosul, ha sugárzás éri. Az atomi részecskék becsapódása miatt felszakad a DNS lánc, hibásan csatlakozik össze, és máris kész a módosult kódot tartalmazó sejt.

Eddig ezt csak a természet (és Micsurin) tudta. Hogy a kozmikus háttérsugárzás nagy teremtõ erõ (kb akkora, mint az entrópia vagy a rekombináció).

De jött az ember, és kifejlesztette a gõzgépet, a katódsugárcsövet, a mikrohullámú sütõt, és most az 5G-t, s ma már akkora sugárzást tudunk az éterbe nyomni, hogy ha irányítottan használjuk, új életformákat tudunk létrehozni általuk. Talán valami szuper-embert is képesek leszünk kifejleszteni (homo kryptonicus). Még arra is képesek leszünk, hogy a Földet megtámadó vogonokat tátogó aranyhalakká változtassuk.

Valamikor valakinek azt mondtam, hogy ha eddig folyamatos volt az evolúció, mért állna meg most? Miért lennénk mi, homo sapiensek a teremtés csúcsa? Lehet, hogy az élet célja újabb, még intelligensebb lények létrehozása, akik rajtunk, embereken is túlmutatnak, akik közelebb jutnak istenhez, talán képesek lesznek majd teremteni is. Ebben hozhat gyorsulást a technika fejlõdése, és az 5G sugárzás.

Tanulságul (rettegjetek tik is):
"
- a babaágy ne csövek mellett legyen .. (és a faltól se árt egy kis távolság)
- az alvós szobában ne üzemeltess wifi-t .. (vagy kapcsold le estére)
- fontos a távolság a mobiltelefontól, adótoronytól .. (ha zavar állj messzebb)
- a pszichológia fontos .. pl. egy látható toronytól jobban félük (mert nagy), mint egy kis mobiltól.
(nem saját, levélbõl loptam, forrás a szerkesztõségben)

Nincsenek megjegyzések: