2021. február 12., péntek

Tisztelt honfitársak

Ma reggel elvittem a gyereket iskolába, s aztán bekapcsoltam az autóban a rádiót. Általában este tudom fogni 1500 km távolságból is a Kossuth rádió középhullámú adását. Tudod, az 540 kHz-es frekvencián. Ma reggel is ment, kb 9-ig, aztán egyre zajosabb. Nekem ez csoda, hogy hallgathatom a királyi rádiót, és péntek reggel a királyt, aki épp a korona bizottság üléséről esett be a stúdióba, ottani idő szerint fél 8-kor. Korán kezdi az uralkodást.

Volt megint egy érdekes dolog abban, amit elmondott. Na jó, az is, ahogy azt közölte, hogy eddig csökkent, de most megint növekszik az áldozatok száma. De hurrá, hamarosan tudunk oltani a kínai vakcinával, mert a magyar kutatókban jobban bízunk, és a magyar kutatók már tesztelik a csinálják a teszteket.

A másik az volt, hogy ahhoz, hogy valaki megkaphassa a védőoltást, regisztrálni kell a kormány oldalán. Be kell iratkozni a kubatov listára, ha ellenzék, ha kormányoldal, mindenkinek, hogy jogosan tarthassák nyilván az adatait. De ez még semmi. A konzultáció, ha valaki elmulasztaná, ugyanazon a honlapon lesz, ahol regisztrálni kell. Tehát még azok is, akik közömbösek, vagy ellenzik a konzultációt, azok is találkozni fognak vele a regisztrációkor, ha akarnak, ha nem. S ha már találkoznak vele, olyan ez, mint a nigériai levél, lesznek, akik rákattintanak, és kitöltik. És ha kitöltik, kész, vége, bekerültek az kormány hálójába. Láb az ajtóban módszer. Működik. S lassan az ország egységes NER ország lesz. Ami nem baj, mert az előző bejegyzésem óta tudjuk, hogy a szabadság az emberek fejében van, akármilyen legyen is a rendszer.

Nagyon fiksu. Nagyon okos.

Minden tiszteletem a miniszterelnöké.

Nincsenek megjegyzések: