Itt az ideje fánkot csinálni! Anyukám már sütött is, a hét végét azzal ünnepeltük. A kolleganőmnek is vittünk, még a vendégek érkezése előtt benyomták mindet. 3-an voltak rá. Hamm. Ajánlom mindenkinek a csöröge receptet! És ha buli lesz, biztos lesz fánk is, vagy csöröge (javított recept, az eredeti itt)!
Közben a fiam rájött, hogyan kell lelkes fánkot csinálni. Egy szívószállal lyukat fúrunk bele, belefújunk, hogy levegő kerüljön bele, és a közepébe torta díszítő szerszámmal, ami olyan, mint egy nagy injekciós fecskendő, bele fecskendezzük a lekvárt. A fiam csak ott tévedett, hogy nem kell lyukat fúrni bele, elég bele fecskendezni a tészta közepébe a lekvárt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése